Hirdetés

Tini Nindzsa Teknőcök - Reboot és szkript kérdés

|

A Paramount némi frissítést eszközölt a Tini Nindzsa Teknőcök reboot kapcsán, beszámolt a jelenlegi állapotokról és a forgatókönyvről is említettek pár szót.

Hirdetés

A Paramount kezdetben Micael Bay-nek és a Platinum Dunes-nek adta a filmet, amely felállás most sem változott, de a Vasember két írójának, Art Marcum-nak és Matt Holloway-nak a munkáját nem túlzottan értékelték és felbérelték a Misson: Impossible - Fantom Protokoll művészeit, Andre Nemec-et és Josh Appelbaum-ot. Annyit már biztosan tudunk, hogy a Tini Nindzsa Teknőcöket reboot-nak szánták, élőszereplős film lesz, Michael Bay felel a produceri feladatokért és a Paramount-nak besegít a Nickelodeon is, amin hamarosan fut majd egy hasonló indíttatású animációs sorozat is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.