Hirdetés

Tinker, Tailor, Soldier, Spy - Az első profi képek

|

Elérkezett az idő, hogy Gary Oldman Oscar-díjat kapjon! - legalábbis ezt olvastam a külföldi forrás kommentjeiben és szívemből szólt írója, hiszen fantasztikus hidegháborús thriller van kilátásban!

Hirdetés

A legelső információtól kezdve figyelemmel követtük a Tinker, Tailor, Soldier, Spy alakulását, ugyanis valami nagyot sejtettünk mögötte. A John Le Carre ugyanezen című regényéből készülő thrillert a svéd Tomas Alfredson (Engedj be!) jegyzi, de nem is ez a legfőbb ismertetőjele a filmnek. A sztori által felvázolt hangulatot hátborzongatóan hitelesen adják át a legelső képek is, legalábbis Gary Oldman-é mindenképpen, de Colin Firth is remekül hozza a továbbiakban látható stílust A király beszéde óta. A Tinker, Tailor, Soldier, Spy szereplőgárdája a teljesség igényével: Gary Oldman, Colin Firth, Mark Strong, Tom Hardy, Ciaran Hinds, Hohn Hurt és Toby Jones.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.