Hirdetés

Tintin kalandjai - Lenyűgöző poszterek

|

Steven Spielberg mestertől szokatlan módon ezúttal nem élőszereplős, hanem motion-caoture filmet kapunk gyermekkorunk egyik kedvencének főszereplésével. Tintin kalandjai elkezdődnek!

Hirdetés

Spielberg és Peter Jackson készítésében, Hergé képregénysorozatából készül a legelső Tintin rész, mely a The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn címen fut világszerte 3D-s kiadásra szánva. A főszereplők között olyan nevek adják hangjukat és arcukat, mimikájukat a filmhez, mint Andy Serkis, Daniel Craig, Cary Elwes, Simon Pegg, Nick Frost és Jamie Bell. Az alkotás premierje karácsony körülre tehető külföldön és idehaza is egyaránt. Érdekesség, hogy a mai nap folyamán még kapunk belőle egy hivatalos trailert is, hamarosan jelentkezünk vele, addig is vesszetek el a két kimondhatatlanul hangulatos, hatásvadász plakátban!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.