Hirdetés

Tippeljetek, hány stáblistás jelenet lesz az Örökkévalók végén?

|

Érdemes lesz végig ülni Chloé Zhao Marvel-filmjét az extra meglepetésért.

Hirdetés

Ti is észrevettétek, hogy egy fura trend van kibontakozóban, amikor is a rajongókat legalább annyira érdekli, hogy lesz-e stáblistás jelenet, mint az, hogy a címszereplő szuperhőssel mégis mi történik a filmben? Vagy talán még jobban is, különben nem kellene külön cikkben felhívni a figyelmet, hogy mégis hány stáblistás jelenet várható a soron következő Marvel kalandban.

Hirdetés

Chloé Zhao, az Örökkévalók direktora sem bízott semmit a véletlenre, és már előre elkotyogta, hogy miért is lesz érdemes végigülni a sötét háttér előtt pörgő szövegfolyamot a rendes játékidő végén.

"Ne csak az első miatt maradjatok, hanem a második miatt is. Mindkettő ugyanannyira fajsúlyos, és mindkettő nagy meglepetéseket tartogat számotokra."

A majd két és fél órás Örökkévalókról már Kevin Feige, a Marvel Filmes Univerzum első számú embere is azt nyilatkozta, hogy újradefiniálja a mozis univerzumukat, úgyhogy ez alapján akármi történhet és akárki felbukkanhat a stáblista végén. Fantasztikus Négyes vagy Mutánsok? Esetleg Kang, a Hódító kacsint be a Hangya 3 előtt? Ti mire tippeltek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.