Hirdetés

A Tini Nindzsa Teknőcök 2 trailere is a Star Warst célozza meg?

|

Hirdetés

Jó ideje nem hallottunk már a Tini Nindzsa Teknőcök 2 felől, pedig biztosak lehettek benne, hogy nem felejtették el. Erről most a folytatás új szereplője, az Arrow sztárja, Stephen Amell biztosított mindenkit, mikor a San Joséban megtartott Heroes and Villains Fan Fest nevű eseményen nyilatkozott a 2. részről. Amell elárulta, hogy aki igazán nagy Tini Nindzsa Teknőcök rajongó, annak érdemes lesz decemberben moziba járnia, ugyanis egy viszonylag nagy premier előtt bemutatják a folytatás fantasztikus trailerét. Bár a színész nem utalt konkrétan semmilyen filmre, a spekulációk szerint csakis a Star Wars: Az ébredő Erő bemutatójáról lehet szó, elvégre ki látná mondjuk egy Alvin és a mókusok - A mókás menet előtt? https://www.youtube.com/watch?v=BKwFtFLbd9s Persze az is könnyen megeshet, hogy azért használta Amell a "viszonylag nagy" kifejezést, mivel a szintén a Paramount Pictures által bemutatandó A nagy dobás (The Big Short - 2016. február 4.) előtt mutatja meg magát az első Tini Nindzsa Teknőcök 2 előzetes és viccesen ezzel utalt a címre. Elvégre olyan nevek kaptak helyet Adam McKay drámájában, mint Brad Pitt, Ryan Gosling, Christian Bale és Steve Carell. https://www.youtube.com/watch?v=v88QzAkLbdE A Tini Nindzsa Teknőcök 2 Dave Green (Earth to Echo) rendezésében 2016. június másodikán debütál hazánkban és a Teknőcöket alakító és szinkronizáló színészek mellett visszatér majd Megan Fox, illetve William Fichtner is, kiegészülve többek között Amellel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.