Hirdetés

Tiszta lappal indít a Z világháború folytatása

|

Hirdetés

A Z világháború megjelenését rengeteg negatív kritika előzte meg, amelyek legfőképpen abban látták a problémát, hogy Marc Foster filmje nem maradt eléggé hű Max Brooks könyvéhez. Ettől függetlenül a film mégis jól sikerült és az 540 millió dolláros bevétele azt bizonyította, hogy szükség van a folytatásra. Nem sok mozgás volt a film körül mióta a Locke rendezője, Steven Knight elvállalta a forgatókönyv megírását, de most végre ejtett néhány szót a projektről. Azt ugyan nem jelentette ki, hogy többet mutatnának az eredeti alapanyagból, de azt elismerte, hogy egy új irányvonalat vesznek majd.

“Úgy gondoltam, hogy miért is ne? Jó móka lesz. Nem olyan lesz mint az előző, tiszta lappal indítunk. Ahol ők abba hagyták, ott jövünk mi a képbe.”
Sajnos csupán ennyi fért bele a rövidke beszámolóba, de a "tiszta lapos" dolog már így is bíztatóan hangzik. Remélhetőleg hamarosan többet is megtudunk a készítőktől, hiszen a Z világháború 2 forgatása valamikor októbeben veszi majd kezdetét, a film pedig 2016-ban érkezhet a mozikba. Ti szerettétek az első részt?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.