Hirdetés

Tiszta szívvel jótékonysági vetítés Szegeden

|

Hirdetés

Amennyiben Csongrád megyében tartózkodsz (Te, kedves olvasó) vagy - még jobb - Szegeden, akkor felhívnánk a figyelmedet arra a filmes eseményre, amelyre ezen a héten fog sor kerülni. Feltételezzük, hogy Till Attila legújabb rendezéséről, a Tiszta szívvel című akció-gengszter-komédia-drámáról hallottál már (ha nem, akkor röviden: Thuróczy Szabolcs tolószékes bérgyilkost játszik, amúgy meg tessék csak megnézni az előzetest). Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a film maga és szívesen megnéznéd akár egy premier előtti vetítés keretén belül, úgy jó helyen tapogatózol, ugyanis Szegeden ezt megteheted. Ha pedig szereted összekötni a kellemeset a hasznossal (illetve, esetünkben: jófejséggel), akkor a további örömhírrel szolgálhatunk: a film vetítése nem csak premier előtt fog történni, de jótékonysági céllal szervezik (Szeged három Rotary klubja, az RC Szeged Szent-Györgyi Albert, az RC Szeged Dóm valamint az RC Szeged-Tisza együttműködésében). A belépti díj ugyanis egy 3000 forintos támogatói jegy, amelyet aztán Major Endre szegedi paraasztaliteniszező Riói Paralimpiai felkészülésére fordítanak az illetékesek. Szóval ha a célt nemesnek érzed és a többség előtt szeretnéd látni, miként nyúlt az akciófilm zsáneréhez Till Attila, akkor ott a helyed! (És ki tudja, talán még e sorok írójába is beleütközhetsz.) A vetítés 27-én 19 órakor lesz a Belvárosi Mozi-ban! 

tiszta szívvel
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.