Hirdetés

Tisztázódott a Queen film rendezője és főszereplője

|

A stúdió végre megerősítette, hogy Bryan Singer kerül a Queen-film rendezői székébe, Freddie Mercuryt meg nem más, mint Rami Malek alakítja majd.

Hirdetés

A Queen működését és Freddie Mercury életpályáját bemutató biopic körül már évek óta keringenek kisebb-nagyobb pletykák, melyeknek lassan igyekszik teljesen véget vetni a stúdió. Az utóbbi 1-2 évben elég egyértelművé vált Bryan Singer érdeklődése a projekt iránt, és az is szinte biztos volt, hogy mégsem Sacha Baron Cohen, hanem Rami Malek lesz az énekes megformálója. A találgatásoknak ezúttal vége, ugyanis a stúdió megerősítette a két alkotó csatlakozását a (feltehetően) Bohemian Rhapsody címmel futó biopichez.

Hirdetés

A hír a Queen hivatalos honlapján jelent meg. A X-Men filmeket, a Közönséges bűnözőket és a Valkűrt összehozó Singer lesz az, aki a rockbanda szárnyalását és Mercury életét a nagyvászonra viszi, és a tervek szerint a zenekar minden nagyobb, nevezetesebb eseményét beleszövi majd a történetbe. De talán nem is a rendező kiléte itt a vitatottabb pont, hanem Mercury megformálójáé, ugyanis legfőképpen e körül folytak évekig a csatározások a Queen még élő tagjai és Sacha Baron Cohen között. A küzdelemből végül a színész jött ki vesztesen, mert "őszintébben" akarta ábrázolni az énekest, mint ahogy azt a bandatagok szerették volna. Így a választás a Mr. Robot ifjú titánjára, Rami Malekra esett. Brian May és Roger Taylor ezt mondták az újabb castingdöntéssel kapcsolatban:

Raminak nagyon jó a jelenléte a vásznon, és mindenképpen elkötelezett a szerep iránt. Már most szimbiózisban van Freddie lényével, ami csodálatos.

Majd meglátjuk, hogy a két alkotó mennyire tesz eleget a nagy elvárásoknak. A film 2018-ra várható minimum, de nincs kizárva, hogy csúszik a dátum.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.