Hirdetés

Tiszteletbeli Oscar-díjat kapott Jackie Chan

|

Több, mint 200 filmmel a háta mögött jutalmazta meg Jackie Chan-t az Akadémia.

Hirdetés

A Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia tiszteletbeli Oscar-díjjal jutalmazta az 62 éves harcművész, színész és rendező Jackie Chan-t. A szobrocska átadására a Kormányzók Díjátadóján, a Los Angelesben található Ray Dolby bálteremben került sor. Chan mellett Anne V. Coates vágó, Lynn Stalmaster casting rendező és Frederick Wiseman dokumentumfilm készítő részesültek még a megtiszteltetésben.

Hirdetés

Felsorolni sem lehet azt a rengeteg filmet, amelyekkel Jackie Chan kiérdemelte ezt a díjat, hiszen 56 évre visszanyúló filmes karrierje során több, mint 200 alkotásban van benne a keze nyoma. Sosem fogjuk elfelejteni az olyan klasszikusokat, mint a Részeges karatemester, a Rendőrsztori, az Istenek fegyverzete, vagy az olyan amerikai keresztségben készült filmjeit, mint a Csúcsformában és az Új csapás.

Végezetül mindenki figyelmébe ajánljuk az alábbi videót, amelyben Chan átveszi az Oscar-díját. Nála szerethetőbb figurát nehezen találnánk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.