Hirdetés

Titánember - Képregény hazánk új szuperhőséről

|

Hirdetés

Vasember hazánkban labdába sem rúg, itt Titánember a sztár. Az új képregény kiadója (Juhász-Nagy Gábor), írója (első könyves Caaroy Carville)  és rajzolója (a hazai képregény berkekben már ismert és elismert Vadas Máté) kilenc részben álmodták meg Magyarország új szuperhősének kalandjait, az első kettő füzettel ráadásul már ti is találkozhattok az újságárusoknál, mindösszesen 890 forintért cserébe. A Titánember története a következő: "Magyarország a béke szigete. Távol esve a terrorizmussal és polgárháborúval sújtott világtól, Szigeti Attila, más néven a Titánember is csupán közszolgálati jótettekkel teszi azt, amihez a legjobban ért: Védelmezi a gyengébbeket, és segítő kezet nyújt ott, ahol mások nem elég erősek a feladathoz. De nem rettenhet meg abban a helyzetben, amikor a világ problémái a küszöbünkre érkeznek, és ismeretlen tettesek támadják meg a paksi atomerőművet. Bár a teljes katasztrófát sikerül elkerülni, a károk így is hatalmasak. A magyar nép szuperhőse iránti bizalma megroppan, a magyar kormány is bűnbakot keres a történtekre, hogy a híres orosz technológiai vállalattal kötendő Stratégia Megállapodást sikerre vihesse, mialatt Sarka Noémi, egy kotnyeles oknyomozó újságírónő és az amerikai hírszerzés is Titánember nyilvánosságtól elzárt civil identitása után nyomoz.

titanember1_01
"Vajon sikerül az eleddig példátlan helyzetben is helyt állnia Titánembernek? Megtalálhatja, hogy ki állhat a szörnyűséges akció mögött, amikor a saját barátnője is ellene dolgozik? Képes lesz a tettest időben megállítani, mielőtt már nem csupán Magyarország, de egész Európa és a nyugati civilizáció is a létéért fog elkeseredett harcot folytatni? Hiszen a szálak mozgatója nagyon is jól tudja: a nyugati demokráciát abban az országban kell a legerősebben megtámadni, ahol annak gyenge pontja található..." A Titánember hivatalos honlapján és Facebook oldalán többet is olvashattok a képregényről és hamarosan mi is bővebben értekezünk róla. Elsőre hogy tetszik?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.