Hirdetés

Titanic 3D - Kövesd a londoni premiert élőben!

|

James Cameron állítólag remek munkát végzett a Titanic három dimenzióra való konvertálásával és a végeredmény magáért beszél. Ha ti is várjátok a filmet, kövessétek élőben a londoni premiert!

Hirdetés

Londonban ma este lesz a Titanic 3D díszbemutatója, amit élőben lehet követni az alábbi oldalon. A bevonulás magyar idő szerint 18 órakor kezdődik, folyamatosan érkeznek majd a vörös szőnyegre a film sztárjai, többek között Kate Winslet, Billy Zane, Pill Paxton és Bernard Hill. Természetesen James Cameron sem hiányozhat a bemutatóról, ne maradjatok le róla ti sem! És ha már Titanic 3D, ugye nem felejtettétek el az április 10.-ig tartó Titanic 3D nyereményjátékot 2 exkluzív filmes plakátért?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.