Hirdetés

Titánok haragja - Kép a főszereplőről

|

Ha a világot nem is váltotta meg, azért nyári popcorn mozinak elment a Titánok harca Sam Worthington-nal a főszerepben, aki a Titánok haragjában is hasonló szerepet betöltve mutatkozik most.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly-ben ugyanis megjelent a legelső Titánok haragja anyag egy szem kép tekintetében, amin Worthington pajtásunk fut lángoló szemekkel, mindent belevetve vélhetően az aktuális ellenfél felé. Jonathan Liebesman rendező elárult némi titkot is a sztoriból, a hős kezében látható szigonyt állítólag azért szerezte meg Perszeusz (Worthington), mert több fegyverből szeretne összeállítani egy legendás, mindent vivő eszközt. A film sztorija szerint egyébként Perszeusz átverekszi magát az alvilágon, hogy kiszabadítsa édesapját, Zeusz-t (Liam Neeson) Hádész (Ralph Fiennes) markából. A Titánok haragja 2012. március 30-án jelenik meg Amerikában, a stábban pedig a főbb karakterek között ott van még Rosamund Pike, Bill Nighy, Danny Huston, Toby Kebbell és Edgar Ramirez is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.