Hirdetés

Titánok haragja - Újabb szereplők csatlakoztak

|

Sorra kapjuk a biztatónak tűnő híreket a Titánok harcának folytatásával kapcsolatban, Sam Worthington nyilatkozata és Liam Neeson visszatérése után további pozitív bejelentésünk van.

Hirdetés

Eddig megtudhattuk már, hogy az eredeti stáb kemény magja, tehát Sam Worthington (Perszeusz), Liam Neeson (Zeusz) és Gemma Arterton (Ió) visszatér a Titánok haragjában, de jó hír lehet a Ralph Fiennes rajongóknak (így nekem is), hogy ő is újra magára ölti Hádész szerepét. A tegnapi infók szerint további két karakter kapott esélyt a bizonyításra, az eddig leginkább mellékszerepeket vállaló Edgar Ramirez (Nyolc tanú, Bourne-ultimátum), és Toby Kebbell, aki legutóbb A varázslótanonc-ban tűnt fel, korábban pedig a Perzsia hercegében és a Spílerben.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.