Hirdetés

Titánok harca 2 - Sam Worthington megembereli magát

|

Külföldi kollégáink egyikének sikerült utat találnia Sam Worthington-hoz, és ha már összeakadt a színésszel, jól meg is kérdezték a Titánok harca folytatásáról. Worthington esküdözött...

Hirdetés

... legalábbis megesküdött arra, hogy sokkalta jobb lesz a második részben. Véleményében rávilágított a tényre, hogy nyilván az első filmben sokan csalódtak, így jobb színészi teljesítményt nyújt majd a Titánok haragjában, hogy a színvonal is emelkedjen. Worthington ígérte, hogy a lehető legtöbb fórumot átböngészi, és megszívleli a fórumozók tanácsait, hogy s mint alakítson a következő fejezetben. Teljes mértékben ránk, azaz a közönségre fog majd hagyatkozni. Szép ambíciók, Sam, úgy legyen!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.