Hirdetés

Bruce Wayne és Deathstroke is feltűnik a Titans következő évadának előzetesében

|

Együtt a képregényes Tini Titánok színe-java.

Hirdetés

A DC Universe streamingoldal a San Diego Comic-Conon egy masszív panelbeszélgetés keretében felfedte a Titans következő etapjának bemutatódátumát és első előzetesét, ám arra nekünk egészen mostanáig várnunk kellett, hogy végre mozgásban láthassuk a DC-univerzum ifjú szuperhőseit. 

Hirdetés

Kereken egy hónappal a második évad indulása előtt ugyanis végre befutott egy kedvcsináló, ami habár mindössze egy perc eddig nem látott anyagot tartalmaz, a képsorok rengeteg leleplezést tartogatnak a rajongók számára. Kiderül belőle, hogy a címszereplő csapat immár végre ténylegesen csapatként fog funkcionálni, és olyan visszatérő karaktereket vehetünk benne szemügyre, mint Wonder Girl (Conor Leslie), Hawk (Alan Ritchson) és Dove (Minka Kelly), ráadásul a legtöbbjük jól kivehető ráncfelvarráson is átesett, különösen Raven (Teagan Croft) és Starfire (Anna Diop) esetében.

A már ismert hősökön kívül az ízelítőben bemutatkozik az első szezon végén belengetett Superboy (Joshua Orpin), míg Drew Van Acker Aqualad szerepében tűnik fel. Rajtuk kívül néhány pillanatra szemügyre vehető Bruce Wayne a Trónok harca sztárja, Iain Glen megformálásában, a zárásban pedig tiszteletét teszi az évad legnagyobb gonosztevője, Deathstroke (Esai Morales), aki mintha csak a képregényekből lépett volna elő. Ahhoz kétség sem fér, hogy a jelmeztervezők újfent kiváló munkát végeztek: a Titans talán a legkiválóbb szuperhősös sorozat a forrásanyaghoz hű kosztümök megvalósítását illetően.  

A Titans következő évada szeptember 6-án veszi kezdetét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.