Hirdetés

Ritkán láthatunk egyszerre annyi szuperhőst, mint a Titans legújabb előzetesében

|

Hosszú kedvcsináló érkezett a sorozat vészesen közeledő folytatásához.

Hirdetés

A Titánokkal egyetemben mi is alig találkozhattunk az első évad utolsó részeiben felvezetett gonosztevővel a többek között az animációs sorozatból is sokak számára ismerős Trigon személyében, a jövő héten érkező folytatás előzetese máris a következő nagy fenyegetést vetíti előre. A szerencse az, hogy ez a felettébb nagy népszerűségnek örvendő Deathstroke személyében testesül meg, akit Esai Morales játszik majd a DC Universe zászlóshajójának számító széria következő évadában.

Hirdetés

Ami az újonnan megjelent teljes értékű előzetesből biztosra vehető, hogy Dick Greyson felügyelete alatt végre tényleg egy csapatként edz majd Kori, Rachel, Gar és a Robin identitást immár teljes körűen betöltő Jason Todd, ám ha abból indulunk ki, hogy mind Alan Ritchson és Minka Kelly (Hank és Dawn), valamint Conor Leslie (Donna Troy) állandó szereplőkké lettek előléptetve, belőlük is jóval többre érdemes számítani. Első blikkre az is gyanús, hogy két időszak két különböző csapatfelállását követhetjük majd nyomon. 

Mint azt mostanra egyébként tudni lehet, közel sem Deathstroke lesz az egyetlen új karakter, aki a már megismert Titánok útjait fogja keresztezni: hangsúlyos szerepet tölt be a második etapban Slade Wilson lánya, Rose (Chelsea Zhang), az első szezon végén már belengetett Superboy (Joshua Orpin), illetve az Aquaman által mentorált Aqualad (Drew Van Acker) is. Ehhez a DC rajongóknak feltehetően több mint impozáns felhozatalhoz csatlakozik személyesen Bruce Wayne, akit a Trónok harca sztárja, Iain Glen alakít a sorozat szeptember 6-án, azaz jövő hét pénteken induló, meglehetősen ígéretes második évadában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.