Hirdetés

Megvan Beast Boy megformálója a Titans-sorozatban

|

Újabb színésszel bővült az élőszereplős Tini Titánok stábja.

Hirdetés

A DC Entertainment hivatalosan bejelentette, hogy Ryan Potter Beast Boy (sokan talán magyar nevén, Gézengúzként ismerik őt) szerepében csatlakozott az élőszereplős Tini Titánok sorozat stábjához. A színész számára nem ismeretlen a műfaj, ugyanis látványos videókkal kampányolt, hogy eljátszhassa az akkor még Ben Affleck rendezésében készült önálló Batman filmben a Tim Drake-féle Robint, illetve a Hős6os című animációban és a közelgő sorozatban szólaltatta meg a főhős Hiro Hamadát. 

Hirdetés

A hivatalos karakter ismertetőből kiderül, hogy gyermekként Garfield "Gar" Logan elkapott egy halálos betegséget egy afrikai expedíció során, genetikus szüleivel karöltve. Bár egy kísérleti gyógyszer megmentette az életét, de bizarr mellékhatásokkal járt: Bőre és a haja maradandóan zöld színűre változott, és a szórakoztatónak leírt Beast Boy képes bármilyen méretű állattá alakulni, amit csak el tud képzelni.

Potter mellett egyelőre Anna Diop (24: Újratöltve), mint Starfire, Brenton Thwaites (A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja), mint Dick Grayson/Robin, Teagan Croft (Otthonunk), mint Raven, Minka Kelly (Tiszta szívvel foci), mint Dove és Alan Ritchson (Tini nindzsa teknőcök) erősíti a színészgárdát. Mellettük Lindsey Gort is feltűnik Amy Rohrbach rendőrségi nyomozóként, aki Dick Grayson új partnere.

Ha hihetünk a híreknek, a Titans pilot epizódja hamarosan foroghat, a teljes sorozat pedig valamikor 2018-ban startol a DC saját televíziós szolgáltatásán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.