Hirdetés

A Titans évadzáró előzetesében először láthatjuk Brenton Thwaitest Éjszárnyként

|

Deathstroke még egyszer megszorongatja a Titánokat.

Hirdetés

Sokan egyetértenek abban, hogy kivételesen magas minőséget képvisel a Warner DC Universe névre keresztelt streaming szolgáltatása, amelybe természetesen a zászlóshajónak szánt Titans sorozat is beletartozik. A fiatal szuperhősöket egy sötétebb, földhözragadtabb aspektusból megközelítő széria második évada a jövő héten célegyenesbe ér, a most közzétett kedvcsináló pedig egy régóta várt leleplezéssel kecsegtet a rajongók számára. 

Hirdetés

Miután a Brenton Thwaites alakította Dick Grayson hivatalosan is átadta a stafétát Jason Toddnak (Curran Walters) Robinként, nem az volt a kérdés, hogy a képregényekből ismert Éjszárnnyá válik-e, hanem az, hogy mikor. Ezen a ponton biztosan tudjuk, hogy erre az aktuális évad egy hét múlva esedékes fináléjában kerül sor, az előzetes ugyanis bemutatta Dicket az új szerelésében.  Ahogyan azt már megszokhattuk a sorozat jelmeztervező csapatától, az eredmény bámulatos lett, hűen megidézve a Rebirth képregényes inkarnációt. 

Az előzetesből kiderül továbbá, hogy az egyik csapattagtól biztosan búcsút veszünk a fináléban, ami már csak a jókora szereplőgárdát elnézve is szükségszerű lépés a készítőktől. A második évad utolsó része november 2-án válik elérhetővé a DC Universe szolgáltatáson, ami az Egyesült Államokon kívül ugyan nem érhető el, de a korábbi etaphoz hasonlóan minden bizonnyal ez is felkerül majd nemsokára teljes egészben a Netflixre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.