Hirdetés

Végre bemutatkozik Éjszárny a Titans forgatási képein

|

A DC rajongók régóta vártak már erre.

Hirdetés

Mikor bejelentésre került a DC Universe saját gyártású Titans tévésorozata a már Batman hatókörén kívül tevékenykedő Dick Grayson főszereplésével, a rajongók alig győzték kivárni, hogy a képregényekhez hasonlóan a Robin perszóna után Éjszárny jelmezét is magára öltse. A napokban hivatalossá vált, miszerint erre valóban sor kerül a nemrég indult második évad keretében.

Hirdetés

Persze miután Brenton Thwaites karaktere teljes értékűen átadta a stafétát Jason Todd (Curran Walters) számára Robinként, nem is az volt a kérdés, hogy Éjszárny válik-e belőle, hanem az, hogy mikor. Habár az utóbbira konkrét válaszunk még mindig nincsen, a hétről hétre sugárzott második etap forgatásán most először sikerült lencsevégre kapni a színészt a legújabb szerkójában. Ahogy azt már megszokhattuk a széria jelmeztervező csapatától, az eredmény néhány nem túl jó felbontású fénykép alapján is bámulatos lett, és hűen megidézi a Rebirth képregényekben látott Éjszárny szerelést.   

Szülei meggyilkolását követően a fiút Bruce Wayne vette gyámságba, aki kiképezte, majd pedig Robinként a társának fogadta. Különböző okokból kifolyólag egy idő után Dick mind a sorozatban, mind a DC Comics lapjain elszegődött Batman mellől, a Tini titánok nevű csapat vezetője lett, és később felvette az Éjszárny nevet. Nagyon várjuk, hogy végre mozgásban is láthassuk a karaktert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.