Hirdetés

A Netflix kapta a Titans nemzetközi sugárzásának jogait

|

Ennek örömére egy vadonatúj előzetes is befutott.

Hirdetés

A Warner Bros. égisze alatt útjára indult havidíjas DC Universe streaming szolgáltatás első saját gyártású tartalma a hamarosan startoló Titans lesz, azonban a platformról tudni kell, miszerint jelen állás szerint csak az Egyesült Államokban élők számára elérhető. Hogy a tengerentúli rajongók se szenvedjenek hiányt, a Variety beszámolója szerint a Netflix megvásárolta a sorozat nemzetközi forgalmazásának jogait, tehát többek között a hazai Netflix előfizetők is élvezhetik majd a Titánok kalandjait.

Hirdetés

Ez a döntés egyúttal megerősíti, hogy nem a közeljövőben tervezik globálissá tenni a szeptember 15-én elindított DC Universe szolgáltatást, ugyanakkor ideális módszer arra, hogy bárki legálisan követhesse az Államok határain belül vagy kívül a hétről hétre érkező epizódokat.

A bejelentéssel párhuzamosan a Netflix megjelentette a sorozat hivatalos előzetesét, ami a Comic-Conon debütált, eszméletlen sötét hangulatú ízelítőhöz képest már a rajzfilmre jellemző humoros pillanatokat sem mellőzi teljesen, ráadásul még többet mutat az összes fő karakterből és képességeikből. 

Bár a Netflix egyelőre nem nyilatkozott a premierdátumról, a Titans első része jövő hét pénteken, vagyis október 12-én debütál a DC Universe kínálatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.