Hirdetés

Titokban már készül a Marvel Studios Daredevil rebootja?

|

Árulkodó jelek.

Hirdetés

Mióta a Daredevil filmes jogai a Netflixes sorozat kaszája után visszakerültek a Marvel Studios tulajdonába, a rajongók azóta találgatják, hogy mikor láthatják legközelebb ezúttal már az MCU berkein belül az embert, aki nem ismeri a félelmet. Ugyan rengeteg pletykát hallhattunk arról, miszerint Charlie Cox Daredeviljének alteregója, Matt Murdock a decemberi Pókember: Nincs hazaútban fogja betenni a lábát az MCU-ba, valamint hallani lehetett olyan híreket is, miszerint a frissen bejelentett Disney+-os Echo sorozat ágyazhat majd meg egy új önálló Disney+-ra készülő Daredevil sorozatnak. 

Hirdetés

Ez utóbbi pletykát erősíti egy a napokban felbukkant friss szivárgás, amit az általában jól értesült és megbízhatóként számon tartott DanielRPK tett ki twitterre. A kép tanúsága szerint a Marvel Studiosnál jelenleg is dolgoznak valamiféle Daredevil projekten, azonban arra nem derült fény, hogy ez valóban a fentebb említett sorozat, esetleg egy önálló film lehet-e. Mi a részünkről az előbbire tennénk a voksunkat, már csak azért is, mivel a Disney+-nak továbbra is hatalmas szüksége van megfelelő mennyiségű saját gyártású tartalomra, így az üzleti megfontolásokat is figyelembe véve mégiscsak ez volna a tökéletes mód arra, hogy Daredevil elfoglalja az őt megillető helyét az egyre csak bővülő MCU-ban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.