Hirdetés

Titokzatos macskanő

|

Anne Hathaway macskabőrbe bújik. Ő játssza Selina Kyle-t, más néven a Macskanőt Christopher Nolan gőzerővel készülő, megaköltségvetésű filmjében, A sötét lovag – Felemelkedés-ben.

Hirdetés

Bár az első rész, A sötét lovag minden előzetes várakozást felülmúló sikere, és Nolan azóta bemutatott filmje, az Eredet után a rajongók minden apró információért elképesztően hálásak a filmmel kapcsolatban, a rendező szigorúan tartja magát az elveihez: a legnagyobb titokban forgat, és összes kollégáját is titoktartásra kötelezi. Az új macskanő nemrég egy újságírónak egyenesen azt mondta: „sajnos vérszerződést kötöttem a rendezővel: véres ujjlenyomatom bizonyítja a szerződésen, hogy hallgatnom kell.” Folyt. köv.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.