Hirdetés

Tíz kicsi néger – A Kódjátszma rendezője Christie-klasszikust forgat

|

Hirdetés

A 20th Century Fox bejelentette, hogy megvette a jogokat Agatha Christie klasszikusa, a Tíz kicsi néger megfilmesítésére. Már a rendező is megvan: a Kódjátszámával bezsebelt Oscar-jelöléssel büszkélkedhető Morten Tyldum kapta ez a feladatot. A forgatókönyvet Eric Heisserer (Órák, A dolog) fogja írni.

Agatha-Christie-Tiz-kicsi-neger

A tíz kicsi néger főszereplője tíz ismeretlen ember, akik mindannyian meghívást kapnak egy gyönyörű villába – a titokzatos tulajdonost azonban sehol sem találják. Az idillinek ígérkező vendégeskedést egyre rémisztőbb események árnyékolják be, szereplőink pedig hamarosan már nem biztosak benne, hogy mindannyian élve hagyják majd el a mesés villát… Az 1939-es regény több, mint 100 millió példányban kelt el világszerte – és ezzel a világ legsikeresebb krimijévé vált.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.