Hirdetés

Tíz Super Bowl LIV reklám, ami talán érdekelhet

|

A filmelőzetesek mellett a Super Bowlok során mindig kapnak a nézők számos vicces (vagy annak szánt) reklámot is, jellemzően egy vagy több nagyobb sztár közreműködésével. Nincs ez másként a Super Bowl LIV esetében sem, ezekből hoztunk össze egy válogatást.

Hirdetés

Túl vagyunk a 2020-as NFL-szezon zárómenetén, ami szokás szerint nem csak a mérkőzés miatt alakult emlékezetesen. Korábbi cikkünkben egy helyre gyűjtöttük a Super Bowl LIV alatt közvetített film- és sorozatelőzeteseket, olyan címekkel a felhozatalban, mint a Fekete Özvegy, a Falcon and the Winter Soldier, a Mulan vagy éppen a Hang nélkül 2., most azonban készítettünk egy másik összeállítást is azok számára, akik kíváncsiak lennének a különlegesebb reklámokra.

Hirdetés

Bill Murray-től kezdve John Krasinskin keresztül Jason Momoáig bezárólag akad itt mindenféle sztárvendég, szerintünk leginkább az alábbi tízre érdemes rászánni az időt:

John Krasinski, Chris Evans és a Hyundai 

Rick és Morty és a Pringles

Bryan Cranston és a Mountain Dew

Bill Murray és a Jeep

Maisie Williams és az Audi

Jason Momoa és a Rocket Mortgage

Sam Elliott és a Doritos

Jimmy Fallon, John Cena és a Michelob 

Martin Scorsese, Jonah Hill és a Coca-Cola

Walmart

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.