Hirdetés

Több ezren várják az utolsó Alkonyat-film éjféli vetítését

|

A november 15-én a magyar mozikba kerülő Alkonyat-sorozat befejező epizódjának legelső, éjféli vetítéseire, az Alkonyat – Hajnalhasadás II. (16) részére országszerte már több mint 6 ezren váltottak jegyet elővételben.

Hirdetés

A 10 vidéki, és 7 budapesti moziban a 0 óra 1 perckor kezdődő vetítéseken az elsők között nézhetik meg a Stephenie Meyer bestsellere alapján készült, világszerte hatalmas tömegeket megmozgató romantikus vámpírtörténet fináléját. A hazánkban 44 moziban levetítésre kerülő ötödik Alkonyat-filmet november 15-én, az amerikai bemutató előtt egy nappal láthatják a magyar rajongók.  A befejező epizód mellett a Twilight-saga előző részét is levetítik 12 vidéki, és 5 budapesti moziban, legtöbb helyen kedvezményes áron.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.