Hirdetés

Több időt kapna Batman a Suicide Squadban?

|

Hirdetés

A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala alaposan megosztotta a nézőket és kritikusokat, azonban Ben Affleck Batman alakítása többnyire pozitív visszajelzéseket kapott. Bár úgy tűnik, hogy a Warner Bros. nem hajlandó útjára engedni Zack Snydert, azt mostanra ők is belátták, hogy Bruce Wayne karakterére jobban lehet építeni egy filmes univerzumot, mint Supermanre vagy a többiekre. Azt már eddig is tudtuk, hogy a Denevérember egy cameo erejére felbukkan majd a nyáron érkező, rosszfiúkat felvonultató Suicide Squadban, azonban a legújabb híresztelések szerint nagyobb szerepet is kaphat Ben Affleck Batmanje a filmben, mint amire eddig számítani lehetett. A filmhez jelenleg új jeleneteket forgatnak, hogy még akciódúsabb legyen, és több humorral operáljon, ellensúlyozva Batman és Superman kalandjának sötét tónusát. Ezzel egy időben állítólag a Warner Bros. egy újonnan vágott verziót is elkezdett tesztvetítésekre küldeni, amiben már jóval többször bukkan fel Géza, mint amennyit a paparazzi fotókból és a trailerekből sejthettünk. Hogy végül melyik verziót kapjuk meg a mozikban, és hogy milyen formában találkozunk Batmannel – sokan flashbackre gyanakszanak – az majd nyáron kiderül. Mindenesetre kezd úgy tűnni, hogy a Warner Bros. berkein belül kezdik beismerni az eddigi borús hangulatú irány hibásságát, és valóban az eddig jól működő dolgokra fókuszálnak, közönségcsalogatóbbá téve a DC filmes univerzum darabjait. Ti örülnétek több Gézának a Suicide Squadban, vagy szerintetek csupán kétségbeesett próbálkozás ez a Warner Bros. részéről?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.