Hirdetés

Több improvizációt enged meg a Star Wars IX. a színészeknek

|

Kevésbé kötöttnek és jóval élettel telibbnek ígérkezik a következő Star Wars film.

Hirdetés

Az új Star Wars trilógia befejező epizódjához Az ébredő Erőt jegyző J.J. Abrams tért vissza a rendezői székbe. Abrams ezúttal egy kicsit máshogyan áll hozzá a dolgokhoz, mint legutóbb. A forgatókönyvhöz való szigorú ragaszkodás helyett megadja a lehetőséget a színészek számára arra, hogy saját elképzeléseiket is belevigyék karaktereikbe.

Hirdetés

Mindezt a Poe Dameront alakító Oscar Isaactől tudtuk meg, aki az IndieWirenek adott interjújában felfedte, hogy az új epizód forgatása sokkal könnyedebb volt az előző kettőnél és jóval kevesebb nyomás nehezedett a vállra.

"Sokkal szabadabban forgattunk most, mint a korábbi két alkalommal. Megkönnyebbüléssel tölt el azzal az érzéssel menni a forgatásra, hogy "Óh, kipróbálhatunk dolgokat". Mindez annak köszönhető, hogy J.J. sokkal magabiztosabban tért vissza. Kisebb lett a nyomás rajta. Egyszerűen csak egy jó filmet szeretnénk készíteni, közben pedig jól akarjuk érezni magunkat."

Isaac továbba elmondta még, hogy gyakran kell a színészeknek egy-egy szövegkönyvet valahogyan feldobniuk, életet lehelni belé, de most ez teljesen természetesen jött mindenki számára. A készülőben lévő IX. epizódról egyelőre vajmi keveset tudunk, de örülünk, hogy ilyen pozitív híreket hallhatunk a filmről.

A Star Wars IX. 2019. december 20-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.