Hirdetés

Több mint 8 millióan voltak kíváncsiak a Sherlock különkiadására

|

Hirdetés

Az év első napján, hosszú várakozást megelőzve, Benedict Cumberbatch visszatért Sherlock Holmes szerepében, és természetesen hűséges partnerét, a Martin Freeman által eljátszott Dr. John Watsont sem hagyta ki a 1,5 órás különkiadásból. A BBC nagy sikerű sorozatának utolsó epizódja 2014-ben egy váratlan cliffhangerrel hagyta magára a rajongókat, akik azóta is a folytatást követelik. Sajnos a 4. évad még kissé várat magára, de ha minden terv szerint halad, akkor 2017-ben azt is megkapjuk végre, most viszont a "The Abominable Bride" alcímmel ellátott különkiadással kellett beérnünk, ami egy rövid időre maga mögött hagyja a sorozat modern korban játszódó történetét és egészen a viktoriánus időkig repít vissza minket. https://www.youtube.com/watch?v=c3AZnMHg2vQ A nézők lelkesedése pedig úgy fest ilyen hosszú kihagyás után sem lankadt, hiszen csak az Egyesült Királyságban 8,4 millióan nézték meg Sherlock Holmes legújabb kalandjának premierjét. Az epizódot Amerikában is ugyanekkor vetítették le, de az ottani számok egyelőre még nem publikusak. Ti tervezitek, hogy megnézitek, vagy esetleg már láttátok is a különkiadást? Ha igen, hogy tetszett?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.