Hirdetés

Több Star Wars-színész is visszatér a szerepéhez az új Holiday Specialben

|

Ez valószínűleg nem fog annyira fájni.

Hirdetés

Az 1978-as, közvetlenül az Egy új remény után készült Star Wars Holiday Specialt fogja alapul venni a készülő The LEGO Star Wars Holiday Special, amiről már előzetesen tudni lehetett, hogy néhány Star Wars-sztárt is leigazoltak hozzá. Az sem titok többé, hogy nevezetesen Anthony Daniels, Billy Dee Williams, illetve Kelly Marie Tran térnek vissza C-3PO, Lando Calrissian, valamint Rose Tico szerepeiben, de aki eredeti nyelven követte A klónok háborúja animációs sorozatot, az is felfedezhet majd benne ismerős hangokat Matt Lanter (Anakin Skywalker), Tom Kane (Yoda) és James Arnold Taylor (Obi-Wan Kenobi) személyében.

Hirdetés

Habár a LEGO különkiadásnak az 1978-as, a rajongókban nem túl kellemes emlékként elraktározott Holiday Special az ihletője, de egyrészt a LEGO parodisztikussága sokkal jobban passzolna egy ilyen történethez, másrészt a negyvenöt perces alkotás eseményei ezúttal a Skywalker kora után játszódnak, amikor Rey, Finn, Poe és Rose Chewie-nak próbálják megszervezni az Élet Napja-ünnepséget. Ez idő alatt Rey és BB-8 új ismeretek után kutatva az Erőről egy Jedi Templomot is meg fognak járni, miközben egyfajta crossoverként olyan legendás alakok is feltűnnek benne, mint Darth Vader, Luke, Obi-Wan és Yoda.

A filmet Ken Cunningham (Lego Jurassic World-minisorozat) rendezte David Shayne (Lego Star Wars: All-Stars) forgatókönyvéből, és Josh Rimes vezető producer azzal kapcsolatban is megnyugtatott mindenkit, hogy ezt ezúttal igényesen akarták csinálni, és úgy fogjuk kedvelni az ünnepek alatt, mint Rudolfot, a rénszarvast. Ha a különkiadás legalább olyan szellemes lesz, mint a vadiúj plakát, akkor valóban szórakoztató élményben lehet részünk 2020. november 17-én, amikor a The LEGO Star Wars Holiday Special felkerül a Disney+ kínálatába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.