Hirdetés

Több szerepben is feltűnik majd Robert Downey Jr. az Oldboy rendezőjének új sorozatában

|

Az HBO és az A24 koprodukciójában készül el az Pulitzer-díjas mű adaptációja.

Hirdetés

Nem állt meg az élet Robert Downey Jr.-nak a szuperhősködés befejezése után sem, hiszen a közeljövőben egy érdekes alkotásban láthatjuk majd viszont a kétszeres Oscar-jelölt színészt, aki csatlakozott Park Chan-wook (Oldboy) következő projektjéhez, amely az HBO és az A24 stúdió égisze alatt készül majd el. Azért remélhetőleg a Sherlock Holmes 3-at sem felejtette el. 

Hirdetés

A hírt a Deadline hozta le elsőként, akik arról számoltak be, hogy Downey Jr. a produceri feladatok mellett több mellékszerepet is be fog tölteni Viet Thanh Nguyen 2015-ben megjelent regényének, a The Sympathizer-nek (magyarul A szimpatizáns) a sorozatadaptációjában, amelyek mind az amerikai intézmény egy-egy különböző ágazatát képviselik majd. Ezen ellentétes szereplők között lesz egy feltörekvő kaliforniai kongresszusi képviselő, egy CIA ügynök és egy hollywoodi filmrendező is több másik mellett.

A Pulitzer-díjas művet egy szatirikus kémthrillernek kell elképzelni, amely a kommunista erők egykori kémjeként szolgáló félig francia, félig vietnami férfi köré épül. A történet az ismeretlen főszereplő életét követi nyomon, aki a Los Angeles-i száműzetésben tapasztalja meg a vietnami háború utolsó napjait. A sorozat rendezéséért a már említett Park Chan-wook felel majd, aki társ-showrunnere is lesz a szériának Don McKellar mellett. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.