Hirdetés

Tobey Maguire teljesen bekattan Bobby Fischerként

|

Hirdetés

Itthon Áldozat (Pawn Sacrifice) címen fog bemutatkozni Edward Zwick legújabb filmje, melyben Tobey Maguire és Liev Schreiber fognak megmérkőzni egymással – no nem a ringben, hanem a sakktáblán, mint a legendás amerikai sakkbajnok, Bobby Fischer, illetve szovjet megfelelője, Borisz Szpasszkij. Az első trailerről mi is megemlékeztünk, most pedig alig egy hónappal a debütálás előtt betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé. https://www.youtube.com/watch?v=DP4TZywWx-o Mint az kiderül a kisfilmből, Bobby Fischer egyszerre volt zseni és őrült, de ugyebár azt mindenki tudja, hogy a kettőt csak egy hajszál választja el egymástól. Hogy Tobey Maguire milyen teljesítményre lesz képes, az már egy jó kérdés. Nagyon lelkesen beszél a szerepéről, de a színészi repertoárját az eddigi képek alapján nem igazán sikerült fejlesztenie a Pókember-trilógia óta. Persze a remény hal meg utoljára. Schreiberen és Maguire-en kívül Peter Sarsgaard is felbukkan a filmben, mint Bill Lombardy Atya, valamint az American Horror Story rajongóinak ismerős lehet még Lily Rabe is, aki Joan Fischert, Bobby nővérét alakítja majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.