Hirdetés

Toby Jones megerősítette, hogy visszatér az Amerika Kapitány 2-be

|

A múltheti Golden Globe partiján kifejezte szándékát, hogy Arnim Zolaként vissza szeretne térni az Amerika Kapitány folytatásába...

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy meghallgattatott Toby Jones kérése, mert minap megerősítette, hogy benne lesz a Russo testvérek által rendezett szuperhős filmben, mint Vörös Koponya jobb keze, Arnim Zola. Hogy flashbackként vagy máshogy tér vissza természetesen nem tudjuk. Zola egyszer létrehozott egy eszközt, amely lehetővé tette számára, hogy túléljen a modern időkig. Illetve saját teste helyett használta a sokkal erősebb "Android 1"-et, ami easter eggként benne is volt az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló című filmben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.