Hirdetés

Toby Kebbell Doomként szívesen megmérkőzne a Bosszúállókkal

|

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy hiába próbálja a Fox is megépíteni a saját maga filmes univerzumát az X-Menen és a Fantasztikus Négyesen keresztül, az etalon továbbra is a Marvel filmes univerzuma marad. Még be sem mutatták a Fantasztikus Négyes rebootot, Toby Kebbell máris arról nyilatkozott, hogy szeretné, ha a stúdiók megállapodnának, hogy a karaktere, Doom szembeszállhasson a Bosszúállókkal.

Doom elpusztítja Thort, és szétveri a Bosszúállókat. Nem vagyok tisztában az üzleti aspektusával a dolgoknak. Ha ezt lehozzátok, valószínűleg rám fognak szállni, és be fognak perelni, de figyelj: nem tudna valaki a Foxtól és a Marveltől összeülni és beszélgetni a karakteremről, és mondjuk kölcsönadni őt, mint a fociban? Megkaphatjátok a világbajnokságra, de csakis arra az időre. Az isten szerelmére, engedjék már meg, hogy elpusztítsam Thort. Imádnék azokkal a srácokkal együtt dolgozni!”
Bár Kebbel nagyon lobbizik érte, zéró esély van arra, hogy vágya teljesüljön. A Fox minden erejével azon van, hogy egy méltó alternatívát teremtsen a Marvel Filmes Univerzuma mellé a saját kis mutánsaival és a Fantasztikus Négyessel, akik könnyen lehet, hogy majd egy crossoverben fognak egyesülni a jövőben.
1792509-doom_final72
Toby Kebbell Doomját egyébként eddig nem nagyon láttuk még a trailerekben, karakterét eléggé titokban tartják, ami főleg annak tudatában hat viccesnek, hogy Kebbell eleve egy Andy Serkis nyomdokaiban lépdelő színész, aki többnyire motion capture figurákat kelt életre, tehát ritkán látni őt a saját arcával. A majmok bolygója: Forradalomban Kobát, míg az új World of Warcraft filmben Durotant játssza. Kebbell amúgy arra is kitért ebben az interjúban, hogy az új Doom háttértörténete teljesen különbözni fog az eddigiektől: történetesen Victor Domashev a Storm-testvérek adoptált fivére lesz. Hogy ezt a változatot mennyire fogják elfogadni a rajongók, az egy jó kérdés. A Fantasztikus Négyes augusztus 13-án érkezik a hazai mozikba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.