Hirdetés

A tökéletes gyilkos - májusban újabb magyar thrilleren izgulhatunk

|

Pacskovszky József filmjében László Zsolt fog a tökéletes gyilkos után nyomozni.

Hirdetés

László Zsolt, Szabó Kimmel Tamás, Szabó Győző és Hőrich Nóra Lili a főszereplői a Fórum Hungary forgalmazásában készült új, magyar thrillernek - melyben nincs kizárva, hogy egy újabb hazai, minőségi zsánerdarabot üdvözölhetünk. 

Hirdetés

A Tökéletes gyilkos címen futó alkotás hivatalos szinopszisa a következőképpen néz ki:

Kamenár, a gyilkossági csoport nyomozója nem találja helyét lánya halála után. Feleségével megromlott a viszonyuk, a nő a vallásba, a detektív pedig munkába és önpusztításba menekül.

Amikor brutális bűntény helyszínére hívják, azonnal kiderül, hogy Petrát, a gyanúsítottat ő is jól ismeri: lánya legjobb barátnője és feltételezett gyilkosa. A bosszú lehetőségével élete új értelmet nyer, minden követ megmozgat, hogy a magát ártatlannak valló Petrára bizonyítsa a brutális gyilkosságot. Azonban ahogy halad előre a nyomozás, egyre meglepőbb következtetésekre jut. Lehetséges, hogy Petra tényleg ártatlan? Vagy annyira profi, hogy valójában ő a tökéletes gyilkos.

Ez mind szép és jó, de már maga a sztori is annyira a kilencvenes évekbe kívánkozik (amerikai filmbe), hogy felmerül a kérdés: nem túl poros ez az egész egy 2017-es magyar film számára? Nem-e pont ebbe az ódivatúságba bukott bele (többek között) a Cop Mortem című mozi? Másfelől pedig László Zsolt több, mint kompetens színész, aki egy epizódszerepbe is annyi életet és lazaságot képes csempészni, hogy csak ámulunk és bámulunk (lásd a Kút című filmet Gigor Attilától). Mit tehetünk? Hát várunk és bizakodunk. 

A film a Fórum Hungary forgalmazásában május 11-től kerül a mozikba!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.