Hirdetés

Tökéletes hang 2: Anna Kendrick és Rebel Wilson visszatér

|

Már tudjuk, hogy bizony a 2012-es dalolós filmnek közeleg a folytatása, de a szerepgárdát tekintve eddig sok volt a kérdőjel. A napokban azonban a két lényeges karakter aláírta a szerződést.

Hirdetés

Elég gyorsan állnak össze a dolgok a Tökéletes hang 2 kapcsán. Már jó ideje nem titok, hogy a Universal stúdió folytatni akarja valamilyen formában az acapellás filmjét és néhány hete kiderült, hogy nem más fog rendezőként debütálni, mint Elizabeth Banks. A szerepeket illetve sok volt a lyuk, de természetesen mindenki a főszereplőt és annak vicces barátnőjét akarta feltétlenül viszontlátni benne. Nemrég a rajongók szívükre tehették kezüket megkönnyebbülésükben, ugyanis Anna Kendrick és Rebel Wilson visszatér! A hír a hivatalos twitter oldalukról származik, ahol egyelőre más szerepeket nem erősítettek meg. Egyébként mindkét színésznő meglehetősen elfoglalt mostanában: Wilson az ABC sitcomjában, a Super Fun Night-ban szerepel, míg Kendrick kisasszony a Disney új musicaljében fogja Hamupipőke szerepét eljátszani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.