Hirdetés

Tökéletes hang 3 - Elizabeth Banks újra a rendezői székben

|

Hirdetés

A 2012-ben magának szolid közönségsikert kiérdemlő Tökéletes hang ha filmként nem is volt tökéletes, azért jó pár hangot sikerült eltalálnia, miként a folytatásnak is (bár itt már rezgett a léc olykor, azért egy egyszeri szórakozásnak bőven elment) az idei évben. A Mickey Rapkin, Pitch Perfect: The Quest for Collegiate A Cappella Glory című regényéből készült filmet illetően azóta kiderült, hogy a mutatós anyagi bevételnek (29 milliós büdzséjét jócskán visszahozta azzal a 286 milliós bevétellel) köszönhetően harmadik etap is fog készülni. Ami eddig bizonytalan volt, az a rendező személye, ám mostanra ez is tisztázódni látszik, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy a második rész rendezőnője, Elizabeth Banks lesz a befutó továbbra is. A főként színészi tevékenységeiről ismert Banks eddig azért nem volt egyértelmű választás a projektre, mert egyszerre több vasat is tart a tűzben rendezőként: egyszer a Red Queen című regényt szeretné a nagy vászonra ültetni, mellette pedig tervben van a Charlie angyalai újabb reboot-ja. Ám tekintve, hogy a stúdió már kitűzte a Tökéletes hang 3 premierjének dátumát (2017. 08. 04), így ez tűnik a legszilárdabbnak a három film közül. Ms. Banks mindeközben a kamera másik oldalán is feltűnik, nevezetesen Az éhezők viadala befejező epizódjában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.