Hirdetés

Tökös, dögös Ash vs. Evil Dead trailert kaptunk

|

Hirdetés

Azzal ugye tisztában vagytok, hogy egy évek óta halogatott Gonosz halott-folytatás gyanánt egy szerializált folytatással lep meg bennünket Sam Raimi és Bruce Campbell - nos, végre eljött annak az ideje, hogy bevizsgáljuk az első képsorokat és levonjuk a következtetést. Mit is látunk? Ash kicsit elhízott, kicsit idősebb lett, de a seggek szétrúgását ugyanolyan elánnal végzi, mint ahogyan azt tette annak idején, a láncfűrész pedig továbbra is kéznél van akkor, ha a szükség úgy hozza. Ezek alapján akár mozifilmnek is nézném, de talán így még jobban is járunk, hogy több órán keresztül mulathatjuk magunkat hülyére Ash és új barátai hentelésén. Mert ne legyenek kétségeink: az előzetes alapján kijelenthetjük, hogy vérben fogunk tocsogni, a halálnemek változatosak lesznek, az effektek pedig elsőosztályúnak néznek ki. Kell. Most. Íme az Ash vs. Evil Dead teljes trailere: https://www.youtube.com/watch?v=unnLg1TPCYM

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.