Hirdetés

Tom Cruise az ötletgazdája a Holnap határa folytatásának

|

Hirdetés

A Tom Cruise/Emily Blunt fémjelezte A holnap határa lehet, hogy folytatást kap. A sci-fi társforgatókönyvírója, Christopher McQuarrie ugyanis felfedte, hogy Cruise már egy ideje előállt a folytatás ötletével. McQuarrie – aki rendezte is Cruise-t a Jack Reacher és a Mission: Impossible - Titkos nemzet esetében – a Comingsoon.net-nek mesélte, hogy egy beszélgetésük alatt mesélte el a színész a folytatás gerincét. McQuarrie először meg sem akarta hallgatni az ötletet, és később is voltak fenntartásai, de a történet magja végül a Warnerhez került, akik úgy tűnik, már dolgoznak a pontos terven. Emily Blunt és az első rész rendezője, Doug Liman mindenesetre igent mondott, ezt pedig McQuarrie is biztató jelnek veszi.

Ez volt a legkreatívabb riválisokból álló csapat, amellyel valaha dolgoztam. Emily Blunt az egyik oldalon. Doug Liman egy teljesen más, ellentétes erő, Tom Cruise pedig a harmadik. És ott voltam középen én, akinek csak játszania kellett ezzel a három rendkívül erős és okos egyéniséggel” – emlékezett vissza McQuarrie, hozzátéve, hogy az új Holnap határa esetében az igazi kihívást a címválasztás jelenti majd. „Csak az ég segítsen kitalálni egy jó címet. Mégis minek nevezzük? A Holnapután határa?
https://www.youtube.com/watch?v=NM5VWcfvBXU
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.