Hirdetés

Tom Cruise elsőként forgat filmet a világűrben

|

Tom Cruise, Elon Musk és a NASA új projektje lehet az első űrben forgó játékfilm.

Hirdetés

Tom Cruise számtalanszor tanúbizonyságot tett már merészségéről, amikor a Mission: Impossible-szériában filmről filmre egyre veszélyesebb jeleneteket vitt véghez kaszkadőr nélkül. Természetesen lógni egy sugárhajtású repülőgép oldalán, vagy épp egy dubaji felhőkarcolón ugrálni egyaránt olyan dolog, amit kevesen csinálnának utána, de a színész hamarosan ennél is tovább megy: a következő filmjét egy valódi űrállomáson forgatja.

Hirdetés

A Deadline információi szerint Tom Cruise és Elon Musk űrkutatással foglalkozó cége, a Space X a NASA közreműködésével készül egy űrben forgatandó nagyjátékfilmre, és habár egyelőre nem sokat tudni az ambiciózus projektről, de ami biztos, hogy nem Mission: Impossible-folytatás lesz, és még egyetlen stúdió sem jelentkezett be hozzá. Jim Bridenstine, a Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatal (vagyis a NASA) adminisztrátora hamar megerősítette az értesülést:

A NASA tárt karokkal várja Tom Cruise-t, hogy együtt dolgozzunk egy filmen a Nemzetközi Űrállomáson. Szükségünk van a populáris kultúrára ahhoz, hogy a segítségével még vonzóbbá tegyük az új generáció mérnökei és tudósai számára a NASA-t.

Amellett, hogy ez lesz az első űrben forgatott játékfilm, műfaját tekintve akció-kalandfilmről van szó, viszont még nagyon az elején tartanak a munkálatoknak, ezért valószínűleg nem jutunk további információk birtokába egyhamar. Cruise őrületes kaszkadőrmutatványait mindenesetre legközelebb az új Top Gun-filmben láthatjuk, aminek karácsonyra halasztották a bemutatóját, és még a Mission: Impossible egyszerre forgatott hetedik és nyolcadik része is hátra van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.