Hirdetés

Tom Cruise megint szárnyal a Top Gun: Maverick új előzetesében

|

Tom Cruise bizony nem hajlandó kiöregedni az akciósztárságból.

Hirdetés

Miután idén nyáron derült égből villámcsapásként megkaptuk az 1986-os Top Gun folytatásának felettébb hangulatos első előzetesét, egészen mostanáig kellett várnunk arra, hogy újabb mozgóképes ízelítőn vehessük szemügyre a Mavericket. 

Hirdetés

A film egész pontosan 34 évvel az eredeti Top Gun eseményei után, napjainkban játszódik, és ennek megfelelően aktuális problémákat tesz meg központi témájának. Az egyik kérdés, amit boncolgatni fog, hogy mit kezdenek a pilóták a munkájukat feleslegessé tevő drónok megjelenésekor, de szó lesz az idő múlásáról és a generációk közötti különbségről is. Ahogy azt Cruise-tól megszokhattuk, az előzetesben látott minden felvétel valódi és a CGI-használat egészen minimális, a színész ugyanis még a Comic-Con közönségének mesélt a film levegőben játszódó jeleneteiről és azokról a kaszkadőrmutatványokról, amelyeket a Mavericknél elkövetett.

A második részben Cruise-on kívül visszatér az eredeti Top Gunban is szereplő Val Kilmer, de mellettük fontos szerepet kap még Miles Teller, Jennifer Connelly, Glen Powell és Jon Hamm is. A Top Gun: Maverick 2020. július 16-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.