Hirdetés

Tom Cruise-nak tervei vannak A holnap határa folytatására

|

Hirdetés

A tavalyi év egyik sikerfilmje, A holnap határa újra megismételheti magát. Miközben kérdésekre válaszolt új filmje, a Mission Impossibe: Titkos nemzet amerikai megjelenésének alkalmából, Tom Cruise elárulta, hogy Doug Liman, az első film rendezőjével és a Titkos nemzet írójával, Christopher McQuarrie-rel osztotta meg ötleteit először.

Az egyik este, amikor beszélgettem McQuarrie-rel és Douggal beavattam őket az elképzeléseimbe.
Arról Cruise nem ejtett szót, hogyan jöhetne létre a folytatás a történet lezárását tekintve, de elárulta, hogy felkereste Emily Bluntot is, aki csak annyit válaszolt:
Kérlek, adj nekem még egy évet.
Bármennyire is tűnik úgy, hogy A holnap határa egy önálló film, a történetben sok eredeti ötlet megvalósítására van lehetőség, amelyek felérhetnek majd az első film sikerével. A mögöttes tartalomból remekül lehetne építkezni a következő részekben. Például volt egy rejtett vélemény az akciósztárok repetitív, fárasztó életéről, amit nem igazán dolgoztak ki. De még ott lapul egy társadalomkritika is, hogy az USA mennyire szereti mitizálni a háborús hőseit, ezt az első filmben figyelmen kívül hagyták, de a folytatásnak remek alapot nyújtana. Mindenesetre türelmetlenül várjuk az új információkat, és, hogy megtudjuk, a tartalom vagy a látvány kap majd nagyobb figyelmet.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.