Hirdetés

Tom Ellis meghosszabbította a szerződését a Lucifer lehetséges folytatására

|

Az ördög készen áll a visszatérésre.

Hirdetés

Nem mindennapi utat járt be eddig sem a Lucifer, ami akkora közönség kedvenccé nőtte ki magát az évek során, hogy a Fox-féle kaszát követően a Netflix két további évad berendelésével lehetőséget biztosított egy tisztes lezárás számára. Most viszont minden arra utat, hogy az utolsóként bejelentett ötödik évad után mégis folytatódhat a széria.

Hirdetés

Miután múlt héten a sorozat alkotói, Ildy Modrovich és Joe Henderson megtették az első lépéseket afelé, hogy ezúttal se kelljen búcsút intenünk a "földre szállt angyal" kalandjainak, már csak a címszerepet megformáló Tom Ellisszel nem született megállapodás a visszatéréséről. Azonban a TVLine információi szerint most már ez is megtörtént: mint arra számítani lehetett, a szerepben brillírozó Ellis sikerrel újratárgyalta szerződését, és aláírt a lehetséges folytatásra. Tekintve, hogy a szereplőgárda legtöbb tagjának még aktív szerződése van, most már valóban nincs semmi akadálya, hogy elkészüljön a hatodik évad.

Mindenekelőtt természetesen még ott lesz a valamikor idén, méghozzá két nyolcrészes bontásban érkező ötödik évad a Netflix kínálatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.