Hirdetés

Tom Felton már nem lesz állandó szereplő a The Flash 4. évadában

|

A Star Labs elveszíti az egyik nagy koponyáját.

Hirdetés

Talán páran észrevettétek, hogy a Tom Felton által alakított Julian Albertnek se híre, se hamva nem volt a The Flash 4. évadának nemrég bemutatott trailerében. Nos, úgy tűnik ez nem véletlen, hiszen a Harry Potter filmek sztárjának jelenléte nélkül fut tovább a sorozat.

Hirdetés

Egyelőre az is kérdéses marad, hogy Felton legalább vendégszereplőként visszatér-e néha-néha Central Citybe, hiszen még ilyen formában sem lett bejegyezve a neve a következő évad stáblistájára. A jelek szerint Juliannek csupán egy évad jutott a The Flashben, ami valahol szomorú, mert vitt egy kis frissességet az egyébként közepesre sikerült 3. szezonba. Hozzá kell tenni viszont, hogy az évad végére már vele sem igazán tudtak mit kezdeni az írók, így talán jobb is, ha kimarad a folytatásból.

Reméljük Feltont mihamarabb egy újabb érdekes szerepben látjuk legyen szó filmről vagy akár ismét egy sorozatról. Nektek hiányozni fog Julian?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.