Hirdetés

Tom Hanks Batman ellenfele szeretne lenni

|

Miközben Tom Hanks legújabb moziját, a Phillips kapitányt hirdeti úton-útfélen, arra is marad ideje, hogy beszámoljon vágyairól, hőn áhított szerepeiről. Ilyen például Batman ellenfelének lenni.

Hirdetés

Tom Hanks az Oscar-díjra esélyes Phillips kapitány népszerűsítése mellett arról nyilatkozott a minap, hogy szüksége lenne némi változatosságra, ezért az eddigi szerepeitől eltérően szuperhős filmekben szeretne szerepet kapni. Saját véleménye szerint az első ilyen a Batman vs. Superman lehetne, amelyben legszívesebben az egyik gonoszt játszaná el, de ha nem ezt, akkor Villám (Flash) passzolna hozzá. Jelen pillanatban természetesen nincs tervben, hogy Hanks csatlakozik a Batman vs. Superman stábjához, ezt csupán a színész nyilatkozta meglehetősen nagy kedvvel. Szerintetek bevállna az egykori Forrest Gump valamelyik szerepben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.