Hirdetés

Tom Hanks már a Toy Story 4-en dolgozik

|

Hirdetés

Tom Hanks nem akármilyen meglepetéssel szolgált a Graham Norton Show nézői számára, ugyanis az Oscar-díjas színész elkotyogta, hogy már a Toy Story 4 szövegének elsajátításán dolgozik egy ideje, mivel december másodikán, azaz ma, felvétel készül az eddigi szövegekből. Ez azonban sajnos nem jelenti azt, hogy a Toy Story 4 a közeljövőben kerülne ki a mozikba, sőt! A színész azt is elárulta, hogy a Pixar egyik legsikeresebb franchise-ának negyedik részére csak 2018-ban számíthatunk. A két rész közötti óriásinak tűnő szünet egyébként egyáltalán nem szokatlan a Toy Storytól, hiszen a második és a harmadik kaland megjelenése között is 11 év telt el, és valljuk be, megérte a várakozást. Ha Hanks igazat szólt - és miért ne szólt volna? - ezúttal csupán 8 év lesz a szünet. Egyetlen bökkenő, hogy még csak most fogunk hetek múlva ráfordulni 2016-ra, azaz még elég sok víznek kell lefolynia a Dunán a Toy Story 4-ig. Ti kíváncsiak vagytok az életre kelt játékok legújabb kalamajkájára? Szerintetek milyen irányt fog venni a franchise?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.