Hirdetés

Tom Hanks és Rita Wilson elkapta a koronavírust

|

A hírt maga a színész erősítette meg.

Hirdetés

Bárcsak nem kéne ilyen hírekről írnunk, de sajnos az élet máshogy hozta. Pár órával ezelőtt korunk egyik legnagyszerűbb színésze, Tom Hanks ugyanis bejelentette, hogy feleségével, Rita Wilsonnal együtt mindketten megfertőződtek a koronavírussal Ausztráliában.

Hirdetés

A pár épp az Elvis Presley életrajzi film forgatásán tevékenykedtek (amelyben Hanks Elvis menedzserét, Colonel Tom Parkert kelti életre) a világ túlsó felén, amikor nem érezték jól magukat, ezért úgy gondolták, hogy elővigyázatosságból el kéne végezniük a koronavírus tesztjét. A színész az alábbi közleményt adta ki ezzel kapcsolatban:

Üdv, emberek!

Ritával épp Ausztráliában vagyunk. Kicsit legyengültnek éreztük magunkat, mint amikor náthás az ember, és fájtunk is itt-ott. Ritát időről időre kirázta a hideg. Néha felment a láza is. Az volt a leghelyesebb - mint ahogy jelenleg az egész világon az -, hogy alávessük magunkat a koronavírus-tesztnek, ami mint kiderült, pozitív eredményt mutatott.

Na már most, hogy mit fogunk tenni? Az egészségügyi szakértőknek van erre egy protokolljuk, amit ilyenkor követni kell. További vizsgálatok, megfigyelések és elkülönítés vár ránk egészen addig, amíg a közegészségügy és -biztonság érdekében ez szükséges.

A további fejleményekről folyamatosan tájékoztatni fogunk mindenkit. Vigyázzatok magatokra!

Hanx!

Hogy ez mennyire érinti a 2021-re belőtt premiert jelenleg nehéz megmondani. A Warner most főleg azt vizsgálja, hogy más is megfertőződött-e a vírussal a stábban. Csak bízni tudunk benne, hogy nem. Mielőbbi felépülést kívánunk mindkettőjüknek, és természetesen mindenkinek, aki ebben a betegségben szenved az egész világon!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.