Hirdetés

Tom Hardy és Noomi Rapace a "44. gyermek"-ben

|

Először 2007 áprilisában lehetett hallani a filmről, amikor Ridley Scott elvállalta a rendezést, de ő már csak a film producere lesz.

Hirdetés

Scott helyére Daniel Espinosa (Védhetetlen, Instant dohány) került, a főbb szerepekben pedig Tom Hardy és Noomi Rapace. Nem ez az első közös filmjük, hisz az Animal Rescue-ban is együtt fognak játszani. A Tom Rob Smith regényén alapuló történet szerint az 1950-es évek Szovjetuniójában járunk, a figyelem pedig egy egykori szovjet rendőrre szegeződik, aki egy gyermekáldozatokat szedő sorozatgyilkos után nyomoz. Csak hát a saját kormánya hamarosan célba veszi. Hardy fogja alakítani a rendőrtisztet, Noomi Rapace pedig az ő feleségét, aki úgy tesz, mintha szeretné, azonban eltitkolja valódi érzéseit. A 44. gyermek egy valós eseményekre alapozott thriller arról, hogyan terrorizálhatja egy kormány a saját népét, hogyan lehet túlélni egy diktatúrát és mi történik, ha egy magányos ember elhatározza, hogy visszavág.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.