Hirdetés

Tom Hardy a Fantasztikus négyes rendezőjével csinál életrajzi filmet Al Caponéról

|

Tom Hardy életrajzi filmet készít, amelynek rendezője sok kérdést vet fel.

Hirdetés

Több, mint egy évvel azután, hogy A fantasztikus négyes reboot csúnyán leszerepelt, a filmet dirigáló Josh Tranktől pedig még a Star Wars spin-offját is elvették, a rendező most új projekttel jelentkezik. Ráadásul nem is akármilyennel, ugyanis a Tom Hardy főszereplésével készülő életrajzi film könnyen lehet, hogy megváltást hoz a kegyvesztett Tranknek.

Hirdetés

A Fonzo címet viselő filmben Tom Hardy a legendás amerikai gengsztert, Al Caponét alakítja. A forgatókönyvet, illetve a rendezést egyaránt Josh Trank végzi, producerként pedig Lawrence Bender, Russell Ackerman és John Schoenfelder támogatják a projektet.

A hírhedt gengsztert már számtalan filmben megörökítették, ezúttal az utolsó napjaiba nyerhetünk bepillantást, mielőtt 1947. januárjában, 48 évesen meghalt volna. Érdekes, hogy Hardy ehhez képest majd tíz évvel fiatalabban, 39 évesen fogja eljátszani a szerepet. A Deadline értesülései szerint a forgatás már el is kezdődött, az oldal pedig egy rövid szinopszist is közzétett:

"A Fonzo Alfonse Capone, a könyörtelen üzletember és szeszcsempész köré épül, aki vas ököllel uralkodott Chicago felett, mielőtt Eliot Ness lekapcsolta volna. Közel egy évtizednyi börtön után, elmebaj kezd eluralkodni rajta és a múltja ismét a jelenévé válik, ahogyan szívszaggató emlékek kezdik el gyötörni az erőszakos és brutális származásáról."

Ahogyan korábban írtuk, ez lesz Trank első filmje a 2015-ös Fantasztikus négyes óta. Kíváncsian várjuk, hogy sikerül-e a rendezőnek visszaszereznie korábbi megbecsülését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.