Hirdetés

Tom Hardy játszhatja el Elton Johnt

|

Több, mint két éve röppent fel először a hír, hogy Elton John szeretne készíteni egy saját magáról szóló önéletrajzi filmet, most úgy tűnik, hogy révbe is ér a projekt.

Hirdetés

Sokáig Justin Timberlake pályázott nagy esélyjel főszerepre azonban már hivatalos, hogy Tom Hardy alakítja majd Elton Johnt. A film a Rocketman címet kapta, a forgatókönyvet Lee Hall (Hadak útján) írta, a rendező pedig az elsőfilmes Michael Gracey lesz. A forgatás majd valamikor 2014-ben kezdődik. A mozi gyermekkorától egészen a sztárrá válásig követi majd Elton életét. A kapcsolatai és drogfüggősége azonban kimarad. Szerintetek jó választás volt Tom Hardy? Egyáltalán, jó ötlet ez az önéletrajzi projekt Elton Johntól?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.