Hirdetés

Tom Hardy kedvenc részei bele sem kerültek a Venomba

|

Legalább félórányi anyag maradt a vágóasztalon, amit a főszereplő nagyon hiányol a filmből.

Hirdetés

Elkezdődött a Venom sajtókörútja, aminek a film népszerűsítéséről kellene szólnia és arról, hogy felcsigázzák a nézőket a premierre. Csakhogy ebben a filmben Tom Hardy is benne van és ő akkor sem fogja elfedni az érzéseit, ha ez lenne az elvárt dolog. A színésztől megkérdezték, hogy melyek a kedvenc részei a filmben és meglepő módon azt válaszolta, hogy azok, amelyek benne sincsenek.

Hirdetés

Hardy szerint ráadásul nem is kevés ilyen jelenet van. Kábé 30-40 percnyi olyan felvétel maradt ki a végtermékből, ami nagyon tetszett Hardynak. Kíváncsiak vagyunk, hogy ezek vajon felkerülnek-e a BluRay-re.

"[A kedvenceim] azok a jelenetek, amik benne sincsenek a filmben. Van legalább 30-40 percnyi anyag, ami kimaradt belőle pedig én mindegyiket szerettem. Őrült bábjátékos jelenetek, némi fekete humor. Egyik sem került bele."

Ha a bábjáték alatt azt érti, hogy Venom a "csápjaival" irányít embereket, akkor tényleg sajnáljuk, hogy ez kimaradt. A fekete humor pedig mindig szórakoztató elem szóval lehetséges, hogy nagyon megsínyli a film ezeknek a kihagyását. Jó jelnek semmiképpen sem mondható, ha egy főszereplő azokat a jeleneteket sírja vissza, amelyek nem kerültek bele a filmbe.

A Venom október 4-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.